Μαύροι κύκλοι. Ένα «βάσανο» πολλών γυναικών, στο οποίο έχουμε πολλές φορές προσπαθήσει να δώσουμε λύση. Τα φακελάκια τσαγιού, οι μάσκες, η πατάτα, το αγγούρι και πολλά άλλα tricks, υπόσχονται να τους εξαφανίσουν. Τι γίνεται όμως αν παραμένουν; Σε αυτή τη περίπτωση, τη λύση προσφέρει το κονσίλερ και το… κόκκινο ή πορτοκαλί κραγιόν! Ναι, καλά ακούσατε!
Το τελευταίο καιρό, κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο της διάσημης beauty blogger Deepica Mutyala. Όταν η τελευταία απλώνει το κραγιόν στη περιοχή των κύκλων δείχνει αρχικά πολύ τρομακτικό. Ωστόσο, επιστημονικά το φαινόμενο έχει βάση.
εφεςφςεφςεφ.jpg
Στον τροχό των χρωμάτων, το κόκκινο και το πορτοκαλί είναι ακριβώς απέναντι από το μπλε και το πράσινο, πράγμα που σημαίνει ότι αλληλοεξουδετερώνονται. Εξήγηση: όταν καλύπτεις τους πρασινο-μπλε κύκλους με κόκκινο κραγιόν τους κάνεις αόρατους!
ςεφεςφεςφ.jpg
Το δοκιμάσαμε λοιπόν και παρατηρήσαμε σημαντική διαφορά! Κορίτσια… πιάνει! Θέλετε να το δοκιμάσετε; Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο για να απλώσετε το κραγιόν κάτω από τα μάτια. Η Μουτιάλα απλώνει μεγάλες ποσότητες αλλά εσείς θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο. Στη συνέχεια απλώστε το αγαπημένο σας κονσίλερ για να το σταθεροποιήσετε.
Δείτε το βίντεο…