​Τα γυαλιά οράσεως προσδίδουν γοητεία και στιλ στην εμφάνισή σας. Όμως πίσω από αυτά, το makeup σας μπορεί να «χαθεί.»

Το μακιγιάζ είναι απαραίτητο στοιχείο για την περιποίηση μίας γυναίκας, ενώ παίζει ρόλο και στη διάθεσή της. Το ίδιο απαραίτητα είναι, όμως, και τα γυαλιά, όχι μόνο για το φινετσάτο στιλ που προσδίδουν, αλλά επειδή πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν θέμα πρακτικό, όπως η μυωπία.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε μερικούς…

Περιοχή ματιών

Εάν φοράτε συχνά σκιά και είναι στην ίδια απόχρωση με τον σκελετό των γυαλιών σας, καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα τόνο πιο ανοιχτή σκιά.

Τα χρώματα των σκιών που γράφουν καλύτερα πίσω από τον σκελετό των γυαλιών είναι οι αποχρώσεις του χρώματος της λεβάντας, το μπλε και το πράσινο.

Επίσης, το απόλυτο tip για ακόμα πιο έντονο βλέμμα είναι το eyeliner, αρκετές στρώσεις μάσκαρας και τονισμένα φρύδια.

Χείλη
Προτιμήστε ένα αρκετά έντονο χρωματικά lipstick. Το κόκκινο χρώμα συγκεκριμένα ταιριάζει απόλυτα με μαύρο σκε��ετό γυαλιών και θεωρείται ένας από τους πιο sexy συνδυασμούς. Σε περίπτωση που έχετε χρωματιστό σκελετό, διαλέξτε nude lipstick, είναι και μοντέρνα και κλασική επιλογή.
Easy look
Για τις γυναίκες που τους αρέσει η απλότητα και δεν έχουν πολύ χρόνο να περνούν μπροστά στον καθρέφτη, η καλύτερη λύση είναι ένα κονσίλερ για την περιοχή κάτω από τα μάτια, μάσκαρα και έντονο lipstick.