Η άνοιξη έκανε την εμφάνισή της παρέα με φρέσκες ιδέες για όμορφα κουρέματα που υπόσχονται να σας μεταμορφώσουν! Αν βαρεθήκατε τα μαλλιά σας και σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή, τότε ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις κουπ της άνοιξης! Φέτος, τα ανοιξιάτικα hair trends ακούν στα ονόματα: Μακρύ καρέ, αφέλειες και boyish look.
1.Μακρύ καρέ: Κάντε το όπως η Ρόζι Χάντινγκτον! Αν φοβάστε τις μεγάλες αλλαγές, προτιμήστε ένα ασύμμετρο καρέ που φτάνει στο ύψος των ώμων. Ψεκάστε τα δάχτυλά σας με σπρέι φιξαρίσματος, περάστε τα μέσα από τα μαλλιά σας και δώστε τους ένα επιμελώς ατημέλητο αέρα.
1.jpg
2.Μακριές, ατημέλητες και wage αφέλειες: Ένα χτένισμα βγαλμένο από τα '70s. Για ένα πιο boho αποτέλεσμα, δημιουργείστε χαλαρούς κυματισμούς στα μακριά μαλλιά σας με ένα ειδικό ψαλίδι ή ακόμα και με το ισιωτικό. Εναλλακτικά, θυμήσου ΕΔΩ τις συμβουλές που σου έχουμε δώσει για να πετύχεις τις ατημέλητες μπούκλες εντελώς φυσικά!
2!.jpg
3.Boyish hairstyle: Το boyish κούρεμα δίνει ροκ διάθεση στο στυλ! Αν θεωρείτε ότι ταιριάζει στο στιλ και στο πρόσωπό σας, τολμήστε το!
3!.jpg