​Τα τελευταία χρόνια, έχουν έρθει και πάλι στο προσκήνιο οι κλος φούστες, δηλαδή αυτές που είναι σε Α γραμμή, συνήθως ψηλόμεσες, φαρδιές και αρκετά girly.

Πολλές λοιπόν είναι οι γυναίκες που μπαίνουν στο δίλλημα: να φορέσω μια κλος girly φούστα ως τον αστράγαλο αλά… Carry Bradshaw ή να δώσω «ψήφο εμπιστοσύνης» στην all time classic, chic and sexy pencil φούστα;

5υ7υ.png
Αν ρωτήσεις έναν άντρα ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου πει να προτιμήσεις τη cigarette φούστα σου, η οποία –εφαρμοστή ούσα- αναδεικνύει το γυναικείο σώμα.

εςοκτιπε.png

Εγώ, θα σου έλεγα να διαλέξεις με γνώμονα το σωματότυπό σου! Τι εννοώ;

Οι κλος φούστες ταιριάζουν σε γυναίκες με λεπτή μέση και μεγάλη περιφέρεια (με σώμα σχήματος αχλάδι δηλαδή), αλλά και σε skinny γυναίκες με λεπτές γάμπες. Το θετικό του ρούχου αυτού είναι ότι κολακεύει το σώμα, καθώς «κρύβει» τις ατέλειες. Ωστόσο, το στιλ που δημιουργεί είναι πιο 50’s και πιο girly -όχι τόσο σέξι.

π79.png
Οι pencil πάλι φούστες, ενδείκνυνται ΜΟΝΟ για γυναίκες με καλλίγραμμη σιλουέτα, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που μαρκάρει έντονα το σώμα. Το ρούχο αυτό είναι ιδανικό για office looks, βραδινές εξόδους κι επίσημα καλέσματα. Αν διαθέτεις ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα, τότε δεν έχει παρά να το προτιμήσεις για chic and sexy looks. (Extra Tip: Οι leather υφές για ακόμα μια χρονιά κατέχουν τα πρωτεία-Προτίμησέ τις!)