Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, Marc Jacobs, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον οίκο Louis Vuitton παραδίδοντας τα «σκήπτρα» στον Γάλλο μόδιστρο Nicolas Ghesquière, έχει πια αφιερωθεί στο δικό του brand, λανσάροντας ό,τι πιο extreme τον εκφράζει!
SRTHSRTH.jpgEWFWE.jpg
Με αφορμή λοιπόν την ημέρα των ερωτευμένων, λάνσαρε μια νέα σειρά kinky προϊόντων που φέρουν την υπογραφή του.
Με τη κίνησή του αυτή, στοχεύει στους εκατομμύρια καταναλωτές που από τώρα μέχρι και την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ψάχνουν ένα πρωτότυπο, sexy και κομψό δώρο στους συντρόφους τους.
DFGSGQ.jpg 234234234.jpg
Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με διάσημο οίκο κατασκευής δερμάτινων χειροποίητων αξεσουάρ που έχει κατά καιρούς προμηθεύσει με εντυπωσιακά κομμάτια πελάτισσες, όπως η Μadonna, η Lady Gaga και Dita Von Teese.
Οι προτάσεις του περιλαμβάνουν μαστίγια, χειροπέδες, kinky κολάρα και σαδομαζοχιστικές μάσκες αλά… «50 Αποχρώσεις του Γκρι».
RTHRTHRT.jpg
Η συλλογή διατίθεται στο e-shop του σχεδιαστή και σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ οι τιμές θεωρούνται προσιτές, δεδομένου της επωνυμίας και της περιορισμένης κυκλοφορίας τους. Συγκεκριμένα, αυτές κυμαίνονται μεταξύ 16 και 200 δολαρίων.
REZRZER.jpg
Ο Marc Jacobs δήλωσε πως η νέα του αυτή πρόταση είναι η αγαπημένη του, καθώς τέτοιου είδους αξεσουάρ ήταν πάντα η πηγή της έμπνευσής του!