​Τι γίνεται όταν το κομψό design συναντά τη λειτουργικότητα και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό; Φυσικά, μια συνεργασία που απασχολεί τόσο τον κόσμο στο χώρο της μόδας όσο και τους υπολοίπους έξω από αυτόν!

ςΕΦςΕΦςΕΦςΕΦ.jpg

Εν προκειμένω, θα μιλήσουμε για τη νέα συνεργασία στο χώρο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε και έχει ήδη γίνει talk of the town! Ο Jean Paul Gaultier και η εταιρία Eastpack αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αφύπνιση του κοινού για τον ιό HIV και το AIDS!

23Ρ23Ρ23Ρ.jpg

Όλα ξεκίνησαν με μια μοναδική δημιουργία του μεγάλου Γάλλου σχεδιαστή για το τέταρτο Eastpack Artist Studio, το ετήσιο πρότζεκτ της αμερικανικής εταιρείας που καλεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να επανασχεδιάσουν και να διακοσμήσουν τα signature backpacks της, τα έσοδα του οποίου διατίθενται πάντα στον οργανισμό DAA (Designers Against AIDS).

423Τ43Τ43Τ.jpg

Η πρώτη εκείνη επαφή του Gaultier με την Eastpak εξελίχθηκε σε κάτι μεγαλύτερο: μια πλήρη συλλογή που περιλαμβάνει 7 διαφορετικά backpacks, εκ των οποίων τα 3 θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένα κομμάτια. Όλα τα σακίδια θα φέρουν ραφές στο pattern της μαρινιέρας, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει πάντα τα σχέδια του Γάλλου μόδιστρου.

ΕΦςΕΦςΕΦ.jpg

Τα πρώτα κομμάτια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα την 1η Φεβρουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα την 1η Απριλίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον DAA.

ΦςΕΦΕςΦ.jpg