​Τα ποτά και τα ξενύχτια, εκτός του ότι κλείνουν τα καλύτερα τα σπίτια κατά το γνωστο λαϊκό άσμα, δημιουργούν και τους μεγαλύτερους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Αν ξενύχτησες λίγο παραπάνω στις γιορτές κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σου, το star.gr έχει την λύση!

Τα καλύτερα μυστικά για να απαλλαγείς μια και καλή από τους μαύρος κύκλους είναι:

Τσάι: ευεργετικό για τον οργανισμό και ιδιαίτερα για τα μάτια. Για να απαλύνεις τους μαύρους κύκλους, βάλε τα φακελάκια του τσαγιού στην περιοχή κάτω από τα μάτια αφού πρώτα τα έχεις βρέξει με ζεστό νερό. Το πράσινο τσάι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την περίπτωση των μαύρων κύκλων. Σου το προτείνουμε!

Πατάτα και γάλα: φτιάξε ένα μείγμα από λιωμένη πατάτα και μερικές σταγόνες γάλα. Βάλε το μείγμα μαζί με βαμβάκι κάτω από τα μάτια κι άφησέ το για 15’. Αφαίρεσε με άφθονο χλιαρό νερό και τα μάτια σου θα σε ευγνωμονούν!

Καρότο: το καρότο είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και πολύ βοηθητικό για τη μείωση των μαύρων κύκλων. Πιες, λοιπόν, ένα ποτήρι χυμό καρότου κάθε πρωί, για ένα μήνα, 2 φορές το χρόνο.

��� Λεμόνι: αν τα μάτια σου είναι κουρασμένα και πρησμένα, πρόσθεσε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα μπολ μαζί με δύο φέτες αγγουριού. Άφησε τις φέτες για λίγα λεπτά πάνω στα μάτια σου και μείωσε τους μαύρους κύκλους σε χρόνο dt!