​Σκέφτεστε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας για το ρεβεγιόν; Οι επικρατέστερες τάσεις είναι δύο: 1) εντυπωσιακοί κότσοι και 2) wage στιλ, δηλαδή χολιγουντιανοί κυματισμοί.

-Κότσοι:

1.png
Η αλογοουρά είναι το πιο κλασσικό χτένισμα και πολλές φορές δίνει στο outfit μας το ύφος που θέλουμε. Ένας εντυπωσιακός κότσος μπορεί να απογειώσει το look μας και να μας δώσει τη λάμψη και τον glam αέρα που θέλουμε ειδικά για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας. Οι παραλλαγές της αλογοουράς είναι πολλές όπως ψηλά στο κεφάλι, στη μέση, χαμηλά, σε ίσια ή και σγουρά μαλλιά. Ανάλογα με την επιλογή του ρούχου που θα κάνετε μπορείτε να επιλέξετε τον κότσο που ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να δώσει το στυλ που θέλετε στη συνολική σας εμφάνιση. Ένα κομψό σινιόν θα μπορούσε να συνοδεύσει ένα mini ή maxi γιορτινό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη πετυχαίνοντας ένα άψογο στυλιστικό αποτέλεσμα, δίνοντας σας συγχρόνως άνεση στις κινήσεις σας ειδικά αν είστε η οικοδέσποινα του γιορτινού τραπεζιού.

-Wage χτένισμα:

2.png
Είναι ένα χτένισμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Η χρήση προϊόντων για τα μαλλιά είναι απαραίτητη για να υπάρχει διάρκεια στο χτένισμά σας. Όσο πιο ίσια μαλλιά έχετε τόσο περισσότερη προσπάθε��α απαιτείται. Επίσης για να κρατήσει η μπούκλα, θα πρέπει να είναι πιο στητή όταν την φτιάξετε. Μην ξεχνάτε ότι όσο περνάει η ώρα, θα γίνεται πιο ανάλαφρη και θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Οπότε μην αγχωθείτε αν μοιάζετε με μία μικρή Barbie όταν τελειώσετε το χτένισμα και μην ανοίξετε την μπούκλα σας αμέσως. Λίγο πριν την έξοδό σας δώστε το στιλ που θέλετε με τη βοήθεια των χεριών σας ή μιας μικρής χτένας.