​Το ότι το ωραίο φύλο, χαρακτηρίζεται από έντονο ναρκισσισμό είναι γνωστό. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι γυναίκες που προκειμένου να δείχνουν όσο ωραιότερες γίνονται, αποκτούν μανία με καλλυντικά, στρέφονται σε πλαστικές επεμβάσεις και δεν αποχωρίζονται κρέμες που υπόσχονται «θαύματα»!

Ωστόσο τα νέα που έρχονται από επιστημονικές έρευνες είναι ελπιδοφόρα! Κορίτσια, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σπαταλάτε ένα σορό χρήματα σε καλλυντικά και ινστιτούτα ομορφιάς και να το ρίξετε στο… σεξ! Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε: είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το σεξ ομορφαίνει.

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε συγκεκριμένα σημεία στα οποία το sex μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα...

1. Sex για νεανικό δέρμα: Οι οργασμοί ακόμα και ένα απλό φιλί, παράγουν ορμόνες οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό. Το κολλαγόνο ως γνωστόν, είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος και κατά συνέπεια για τη διατήρηση της νεανικότητάς του.

2. Sex για λιγότερες εντάσεις: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι φυσιολογικό να προκαλούν άγχος και στρες με αποτέλεσμα να χάνουμε το νόημα και να αγνοούμε τις μικρές χαρές της ζωής. Αν λοιπόν είστε στο τσακ να... κλατάρετε, κάντε οπωσδήποτε sex. Σύμφωνα με έρε��νες, το sex μειώνει τα επίπεδα στρες στον οργανισμό και απελευθερώνει τις τοξίνες οι οποίες και προκαλούν όλες αυτές τις κρίσεις πανικού. Δοκιμάστε το...

3. Sex για λαμπερά μάτια και ροδαλά μάγουλα: Σκεφτείτε την εικόνα σας αφότου έχετε κάνει sex. Μαλλιά ανακατωμένα και σέξι, χείλη σαρκώδη, αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και μάτια σπινθιροβόλα! Αυτή δεν είναι η απόλυτη εικόνα υγείας που κάθε πρωί που ετοιμάζεστε για δουλειά παλεύετε να πετύχετε; Αντί λοιπόν να σπαταλάτε το χρόνο σας στην τουαλέτα, κάντε μία επίθεση στο σύντροφό σας!

4. Sex για κορμί φιδίσιο: Όταν κάποιοι λένε ότι το sex είναι η καλύτερη γυμναστική, μάλλον κάτι θα ξέρουν. Το sex προκαλεί εφίδρωση και φυσικά απώλεια θερμίδων! Εν ολίγοις, η δουλίτσα που θα γινόταν στο γυμναστήριο, γίνεται στο... κρεβάτι! Επιπλέον, εκτός από καύση λίπους, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στον οργανισμό και φτιάχνει τη διάθεση.

5. Sex για όνειρα γλυκά: Έχετε παρατηρήσει ότι μετά το sex κοιμάστε κυριολεκτικά σαν πουλάκι; Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Κατά τη διάρκεια, αλλά και αμέσως μετά την συνεύρεση, απελευθερώνονται οι ορμόνες οξυτοκίνη και προλακτίνη οι οποίες προκαλούν την χαλάρωση του οργανισμού και την απόλυτη ηρεμία. Οπότε αν έχετε αυπνίες, μία είναι η λύση...