​Η συνεργασία του Alexander Wang και της H&M είναι γεγονός! Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόλις πριν λίγα 24ωρα παρουσίασε τη συλλογή που σχεδίασε αποκλειστικά για την γνωστή εταιρία, τα πιο ωραία κομμάτια της οποίας σας παρουσιάζει σήμερα το star.gr φυσικά!

bfgbr.jpg
Μια «στρατιά» από μοντέλα ντυμένα head to toe με Alexander Wang X H&M, περπάτησαν και κατέπληξαν τον κόσμο της μόδας που βρισκόταν στη front row της επίδειξης.

erfe.jpg
Από τα φούτερ με το χαρακτηριστικό WANG λογότυπο, μέχρι τα στενά crop tops και mini dresses, όπως ήταν αναμενόμενο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

JTYJTYJ.jpg
«Ο Alexander Wang είναι μια από τις σημαντικότερες φωνές της μόδας σήμερα. Κατανοεί ακριβώς τι θέλει ο κόσμος να φοράει και το κάνει με μια ενέργεια και ένα πάθος που είναι μεταδοτικά. Είναι υπέροχο που θα συνεργαστούμε φέτος μαζί του», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M, ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής είχε δηλώσει:

βγφβρ.jpg
«Είναι τιμή μου να είμαι μέρος των συνεργασιών της H&M με σχεδιαστές. Η εργασία με την ομάδα της Η&Μ είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική διαδικασία. Η εταιρεία είναι πολύ ανοιχτή στην υπέρβαση των ορίων και στην εδραίωση μιας πλατφόρμας για δημιουργία. Αυτή η συνεργασία θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με κάποια στοιχεία του εμπορικού σήματος και του τρόπου ζωής Alexander Wang».

GFHRTH.jpgRTH5R64.jpg

Η ιδιαίτερη αυτή συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου στο διαδίκτυο και σε περίπου 250 καταστήματα παγκοσμίως, ωστόσο το star.gr σας εξασφαλίζει αποκλειστικές εικόνες από τώρα!
RTHRTH4.jpgYTHTY.jpg