​Σε απόλυτη συμφωνία πολλοί σχεδιαστές τίμησαν την κάπα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 14-15 καθιστώντας την κομμάτι-κλειδί στις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

Η κάπα δεν είναι το ίδιο ρούχο με το πόντσο. Το τελευταίο φοριέται από το κεφάλι, ενώ η κάπα «κουμπώνει» με ένα μόνο δέσιμο. Είναι εξίσου chic και ιδανική για τις εμφανίσεις σας τη νέα σεζόν!

ΓΗΞΚΤΥ.jpg

Οι οίκοι Dolce & Gabbana, Thakoon, Valentino, Peter Pilotto, Saint Laurent και Alexander McQueen ��αρουσίασαν την εκδοχή της κάπας - μανδύα που τυλίγει το σώμα με στιλ και δημιουργεί την ενδιαφέρουσα όψη των layers.

ΗΞΚΓΤΥΘ.jpg

Θα τις δούμε mini ή maxi, με τις επιβλητικές μονοχρωμίες του λευκού, του κόκκινου, του σκουρόχρωμου γκρι αλλά και σε ένα ανατρεπτικό «παιχνίδι» με prints που ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΓΗΞΚΤΥΘ.jpg

Είναι ένα chic and classy κομμάτι που μπορείτε να φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας! Από το πρωί, στο γραφείο ή τη βόλτα, μέχρι το βράδυ, ως πανωφόρι όταν θα βγείτε για δείπνο ή ποτό.

Extra tip: τολμήστε να συνοδεύσετε την κάπα με ένα oversized φουλάρι για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερα κι εντυπωσιακά layers!!!

ΗΞΚΤ6Υ.jpg