Το γκρι είναι ένα μουντό και ταυτόχρονα φωτεινό χρώμα, που ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές γυναίκες κάθε ηλικίας.

Σήμερα, το star.gr είναι εδώ για να σας πει πώς να βάλετε το χρώμα της σεζόν, καθώς μπορεί οι θερμοκρασίες να μην έχουν πέσει αισθητά, ωστόσο έφτασε ήδη η εποχή να το φορέσετε! Δείτε παρακάτω πώς…

1.Η πιο εύκολη λύση είναι τα γκρι πουλοβεράκια. Φοριούνται είτε με ένα απλό τζιν, είτε με δερμάτινο παντελόνι, είτε με μια μαύρη πλισέ δερμάτινη φούστα.

1.jpg


2.Φέτος, είναι πολύ in και τα γκρι παλτό-ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Δίνουν αμέσως μια chic πινελιά στο στιλ σας, ό,τι κι αν φοράτε από μέσα.

2.jpg
3.Γκρι σουέτ/μάλλινη/κασμιρένια φούστα. Ένα αρκετά χειμερινό κομμάτι που ωστόσο μπορείτε να το βάλετε και νωρίτερα χωρίς καλτσόν, απλά με τα biker boots σας.

3.jpg

Όταν ο καιρός κρυώσει κι άλλο, τολμήστε να τη φορέσετε με κάλτσες πάνω από το γόνατο και oxford παπούτσια για ένα πιο κολεγιακό αποτέλεσμα (αν είστε νεαρή σε ηλικία), ή με ένα οπάκ καλτσόν (αν είστε μεγαλύτερες).

4.Σε κάθε περίπτωση, το κομμάτι που θα σας σώσει και αυτή τη σεζόν είναι οι over-the-knee μπότες ή αλλιώς αυτές που είναι πάνω από το γόνατο. Επιλέξτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι σε γκρι σουέτ, εξάλλου grey… is the new black.

5.jpg

5.Τέλος, ένα ζευγάρι γκρι «μεταλλικά» oxford shoes θα κάνει τη διαφορά. Αν είστε τολμηρές και το στιλ σας το υποστηρίζει, τολμήστε τα (φυσικά συνδυασμένα με ένα πιο minimal και μονόχρωμο outfit).