​Για λογαριασμό του νέου αρώματος «My Burberry» του Βρετανικού οίκου Burberry πόζαραν μαζί τα δύο τοπ μόντελ της Αγγλίας, Κέιτ Μος και το «new blood» Κάρα Ντελεβίν.

Όπως είναι λογικό, οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας καθώς επίσης και το βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έχουν κερδίσει εκατομμύρια «χτυπήματα» ήδη από τις πρώτες ώρες δημοσιοποίησής τους.

ΔΦΓΔΡΓς.jpg
Τα δύο τοπ μόντελ ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τους υπεύθυνους της εταιρίας που εμπνεύστηκαν αυτό το δυνατό «ντουέτο».

ΓΗΕςΡς.jpg

Η νεαρή Κάρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την –αρκετά χρόνια μεγαλύτερή της- Μος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Για μένα ήταν καταπληκτικό να δουλεύω με την Κέιτ Μος. Μολονότι την ήξερα εδώ και καιρό δεν ��ην είχα δει ποτέ εν ώρα εργασίας. Στη δουλειά είναι απλά εκπληκτική!»

ΡΓΡΕΓ.jpg

Η Μος με τη σειρά της δήλωσε για τη συνεργασία της με το νεαρό μοντέλο «Όταν άκουσα ότι θα φωτογραφηθώ με τη Κάρα ενθουσιάστηκα! Την ήξερα από πριν αλλά ποτέ δεν είχαμε συνεργαστεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσαμε υπέροχα και ότι θα γελούσαμε πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων» και συνεχίζει αναφερόμενη στο concept της φωτογράφησης «Ήταν τόσο απλά όλα. Ήμασταν απλά η Κάρα και εγώ με τις καμπαρντίνες μας. Περάσαμε υπέροχα!».

ΓΕΡΓ2ς.jpg
Δείτε στο βίντεο της καμπάνιας τα δύο ισχυρά ονόματα της μόδας να ποζάρουν στον κορυφαίο Mario Testino υπό τους ήχους του I Put A Spell On You…