​Το ανδρικό αναγνωστικό κοινό του star.gr παρακαλείται να δώσει προσοχή! Σήμερα, θα μιλήσουμε τα πιο στιλάτα και all time classic αντρικά παπούτσια. Ο λόγος φυσικά για τα brogues, ορόσημο του καλού αντρικού ντυσίματος.

Δεν υπάρχει άντρας που να σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει (έστω και ένα) ζευγάρι τέτοια ��απούτσια. Είναι στιλάτα, διαχρονικά και κλασσικά.

ΗΓΦΗΦ.jpg

Τι κι αν μέχρι τώρα η πλειοψηφία των ανδρών τα φορούσαν μόνο με κουστούμι; Η μόδα σήμερα, θέλει τα brogues να πρωταγωνιστούν και σε πιο casual ντυσίματα συνδυασμένα με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ. Για τους πιο τολμηρούς, προτείνουμε να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στα δίχρωμα brogues που αποτελούν τη τελευταία λέξη της μόδας.
τυξρυ.jpg
Τα brogues φέτος κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις και υφές. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κλασικά μαύρα, λουστρίνι ή όχι, σε δίχρωμους συνδυασμούς όπως λευκό με μαύρο (που είναι και το πιο εντυπωσιακό), καφέ με μπεζ, μαύρο με μπλε ρουά, σε μεταλλικές αποχρώσεις ή ό,τι άλλο προτιμάτε.
Extra Tip: Για τις πιο εκκεντρικές υπάρξεις συστήνουμε να τολμήσουν να συνδυάσουν τα brogues τους με μια κάλτσα με έντονα prints που θα φαίνεται μέσα από τα γυρισμένα ρεβέρ! (Το στιλ αυτό ενδείκνυται για νεαρές ηλικίες).
Εντάξτε τα brogues στο ντύσιμό σας και αναβαθμίστε το στιλ σας!