​Το καλοκαιράκι μας άφησε, το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνουν και οι τάσεις του: μιας και ο Σεπτέμβρης μας κάνει σήμερα «ποδαρικό», το star.gr σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μανικιούρ της φθινοπωρινής σεζόν!

Ξεκινώντας από το μήκος των νυχιών, αυτό θα πρέπει να είναι μεσαίο, καθώς η τάση της σ��ζόν θέλει το μανικιούρ να είναι πιο φυσικό. Αναφορικά με το σχήμα του νυχιού, η μόδα της εποχής επιτάσσει το ημικύκλιο και το σχήμα του αμυγδάλου.

nails1.jpg

Η παλέτα της εποχής έχει πρωταγωνιστή το μπορντό και τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ δεν λείπουν το μαύρο, το μπλε, το σκούρο μοβ και το χρυσό! Μάλιστα, το χρυσό είναι ιδανική επιλογή για τα βραδινά looks, ακόμα και σε γαλλικό μανικιούρ.

nails4.jpg

Για πιο καθη��ερινό μανικιούρ, το «μυστικό» είναι τα nude νύχια: εκμεταλλεύσου βερνίκια σε μπεζ, απαλό ροζ, milky white και pale peachy, αποφεύγοντας κάθε λογής στρας και μεταλλικά εφέ!

nails3.jpg

Αν θέλεις νύχια με patterns, τότε προτίμησε τις ρίγες ή το half moon: αυτή τη σεζόν οι ρίγες γίνονται κάθετα και με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, ακόμα και στο ίδιο νύχι, ενώ το half moon (ή, αλλιώς, ανάποδο γαλλικό) συνδυάζουν την χρωματική παλέτα που προαναφέραμε.

nailsstripes.jpg