​Έχεις φτιάξει το τέλειο μανικιούρ και πας διακοπές. Λίγο η ρακέτα, λίγο η άμμος λίγο οι δουλειές… τσουπ χαλάει το νύχι. Τι κάνεις;

Δες παρακάτω τα πιθανά «ατυχήματα» στο μανικιούρ σου και λύσεις express για να σωθείς στις διακοπές…

1. Αν το μανικιούρ σας έγινε ματ: Απομακρύνετε εντελώς τα κατάλοιπα του αντηλιακού και της άμμου από τα νύχια σας ώστε η επιφάνειά τους να είναι εντελώς καθαρή. Περάστε μια στρώση topcoat και σιγουρευτείτε πως το πινέλο σας έχει περάσει και από τις άκρες των νυχιών σας για να σφραγίσει καλά το χρώμα.

2. Διορθώστε το ξεφλούδισμα: Με ένα buffer περ��στε την επιφάνεια του νυχιού γύρω από το σημείο που έχει ξεφλουδίσει για να γίνει λεία. Απλώστε το χρώμα μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, περιμένετε να στεγνώσει και μετά περάστε μια στρώση χρώματος σε όλο το νύχι για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με μια στρώση topcoat.

3. Τα nail stickers άρχισαν να ξεκολλάνε στις άκρες: Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα ζεσταίνοντάς τα με το πιστολάκι. Μετά, πιέστε τα ώστε να ξανακολλήσουν σωστά στην επιφάνεια των νυχιών και περάστε μια στρώση topcoat που θα τα κρατήσει στη θέση τους.