Κριστιάν Λουμπουτέν, ένα όνομα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για το Γάλλο σχεδιαστή παπουτσιών που καθιέρωσε η γόβα με τη κόκκινη σόλα ως το πιο chic and sexy γυναικείο υπόδημα. Κάθε του σχέδιο ��ποτελεί όνειρο κάθε γυναίκας και κάθε του επαγγελματικό ξεκίνημα ταράζ��ι τα «νερά» της μόδας διεθνώς.

2.jpg

Ο Γάλλος σχεδιαστής φέρεται να άφησε για λίγο στην άκρη τα πολυαγαπημένα του ψηλοτάκουνα και να εκδήλωσε ενδιαφέρον για το χώρο της ομορφιάς.

Ο λόγος για μία νέα, πολυτελή σειρά βερνικιών για τα νύχια που θα έχει την υπογραφή του Λουμπουτέν και θα περιλαμβάνει 30 αποχρώσεις nude, μαύρων και ποπ χρωμάτων.

«Έβγαζε πολύ νόημα να κάνουμε μια τέτοια κίνηση, ήταν λες και είχαμε μπροστά μας τα σημάδια που χρειαζόμασταν», δηλώνει ο ίδιος ο σχεδιαστής.

Άλλωστε, ο κόσμος των βερνικιών δεν είναι ξένο στρατόπεδο για τον Louboutin. Ήταν το 1992 όταν, ενώ παρατηρούσε τα σχέδια της τρίτης κατά σειρά συλλογής του, ενοχλήθηκε από την έντονη έλλειψη χρωμάτων και ιδιαιτερότητας. Αμέσως, άρπαξε το κατακόκκινο βερνίκι της βοηθού του και άρχισε να βάφει τις σόλες όλων των παπουτσιών. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας θρύλος.

3.jpg

To κάθε μπουκαλάκι, με κύρια πηγή έμπνευσης το σχέδιο του παπουτσιού Ballerina Ultima (το θρυλικό 20ποντο), θα πωλείται στα… 38 ευρώ!!! Υψηλή τιμή για ένα βερνίκι, που ωστόσο μας αποζημιώνει γρήγορα με τη βοήθεια της μαεστρίας και αισθητικής του Λουμπουτέν.