Τί είναι αυτά τα Funky tattoos που βλέπω συνεχώς να κοσμούν το πρόσωπο και το σώμα των αγαπημένων μου fahsionistas; … σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί και το star.gr είναι εδώ για να σας λύσει τις απορίες!

fghewqq.jpg
Τα Funky tattoos είναι η νέα μόδα της εποχής που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για ένα summer trend από την Αμερική που έχει τρελάνει χιλιάδες fashionistas και που έχει γίνει το αγαπημένο όλων όσων αποφεύγουν τη μονιμότητα των πραγματικών τατουάζ. Τι; Νομίζατε πως είναι αληθινά τατουάζ; Όχι, είναι αυτοκόλλητα που μοιάζουν με κοσμήματα και τοποθετούνται πανεύκολα σε όποιο σημείο επιλέξετε και διαρκούν από τέσσερις έως έξι ημέρες.

φγηγφη.jpg
Η διάρκειά τους όμως εξαρτάται κι από το πόσο πολύ θα τα φροντίσετε. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα φέρνετε σε επαφή με: σαπούνι, κρέμα σώματος, αντηλιακό, λάδι ή άρωμα. Βέβαια, ακόμη κι αν «πέσει» κάτι από όλα αυτά στο tattoo σας δε σημαίνει ότι αυτό θα σβήσει ή θα φύγει, αλλά αν το κάνετε συνέχεια θα μείνει πολύ λιγότερο στο σώμα σας.

ghmr.jpg
Πού μπορώ να τα βάζω; Μπορείτε να τα τοποθετείτε τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο άφοβα καθώς δεν είναι τοξικά. Οι πιο funky υπάρξεις δεν έχουν παρά να το τολμήσουν και στα νύχια τους!

dfgerg.jpg

Πώς τοποθετούνται αυτά τα τατουάζ-αυτοκόλλητα; Ξεκολλήστε προσεκτικά το tattoo σας από την καρτέλα του κι απλώνετε στην περιοχή που επιθυμείτε. Φροντίστε μόνο ώστε αυτή να είναι στεγνή. Κρατήστε από πάνω του μία βρεγμένη πετσέτα ή ένα λεπτό βρεγμένο ύφασμα για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Ξεκολλήστε προσεκτικά και προσέξτε μην τεντώσετε απότομα ή βρέξετε το δέρμα σας για την επόμενη μία ώρα.

Αν η διαδικασία σας φαίνεται δύσκολη ή θέλετε εγγυημένα αποτελέσματα, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κέντρο αισθητικής ή ένα μαγαζί που κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ.