Οι CC (Color Correction) κρέμ��ς ήρθαν για μείνουν στη beauty world. Οι περισσότερες γυναίκες τις έχουν ήδη λατρέψει και όχι άδικα, αφού μια μόνο CC κρέμα κάνει για πέντε! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αντικαταστήσετε τα προϊόντα που βρίσκονται στο νεσεσέρ σας με μόλις μία CC!

Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι νέες κρέμες; Ενυδατώνουν, καλύπτουν τις ατέλειες (οι περισσότερες περιέχουν λίγο foundation), προστατεύουν από τον ήλιο (πλέον στη αγορά θα βρείτε CC με αντηλιακή προστασία), φωτίζουν και διορθώνουν.

Πώς να την εφαρμόσω σωστά στο πρόσωπό μου; Αρχικά, καθαρίστε καλά την επιδερμίδα σας πριν απλώσετε το προϊόν CC. Στη συνέχεια, βάλτε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην παλάμη σας και τρίψτε την απαλά με τα δάχτυλα. Με την τριβή θα ζεσταθεί και η εφαρμογή θα γίνει πιο εύκο��η. Μετά είστε έτοιμη να ξεκινήσετε απλώνοντάς την στο κέντρο του προσώπου, κάτω από τα μάτια και στις γωνίες της μύτης. Συνεχίστε προς τα έξω, όπως κάνετε και με την κρέμα ημέρας, και σβήστε προσεκτικά προς το λαιμό, όπως με το φον ντε τεν.

Είναι ακριβές; Στην αγορά θα βρείτε πληθώρα τέτοιων κρεμών. Επιλέξτε αυτή που μπορεί να αντέξει η τσέπη σας. Είτε επιλέξετε κάποια από γνωστή εταιρία καλλυντικών, είτε από κάποια φαρμακευτική, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό!