​Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που εκτιθέμεθα πολλές ώρες στον ήλιο με αποτέλεσμα το σώμα, το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά μας να αφυδατώνονται. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το λάδι καρύδας και τις μάσκες που μπορείς να φτιάξεις με αυτό το φυσικό ενυδατικό προϊόν. Δείτε παρακάτω…

��

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

1. Μάσκα για τα μαλλιά: απλώστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών για 1 ώρα, τυλίξτε τα με διαφανή μεμβράνη για καλύτερη απορρόφηση, και στη συνέχεια λουστείτε.

2. Περιποίηση κατά του φριζαρίσματος: σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Ρίξτε μερικές σταγόνες στα χέρια σας, τρίψτε τα για να ζεσταθεί και στη συνέχεια τιθασεύστε τις άκρες των μαλλιών. Συνεχίστε κανονικά με το στάιλινγκ.

3. Σαμπουάν: αναμίξτε το με πράσινο σαπούνι σε υγρή μορφή (της Macrovita).

4. Για την πιτυρίδα και την ξηροδερμία: πριν το λούσιμο κάντε μασάζ με μερικές σταγόνες στο δέρμα του κεφαλιού.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

5. Φυσικό ντεμακιγιάζ: αναμίξτε λάδι καρύδας με ελαιόλαδο. Ρίξτε το μίγμα σ��α χέρια σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπο. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και όλο το μακιγιάζ θα έχει απομακρυνθεί.

6.Scrub: ανακατέψτε λάδι καρύδας με μαγειρική σόδα και θα έχετε ένα προϊόν μηχανικής απολέπισης.

7. Ορός νύχτας: απλώστε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο και κάντε μασάζ κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό.

8. Ενυδατική και αντιβακτηριδιακή μάσκα: ανακατέψτε λάδι καρύδας με μέλι και στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

9. Lip Balm: βάλτε λίγο λάδι καρύδας στην κατάψυξη για να γίνει στέρεο και απλώνετε λίγο στα χείλη όταν είναι σκασμένα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ:
10. Κρέμα: περιποιηθείτε όλο το σώμα και ιδιαίτερα τις περιοχές που υποφέρουν από ξηρότητα (όπως αγκώνες, γόνατα και ράχες χεριών).