​Εμείς οι γυναίκες, κάνουμε συχνά το λάθος να «κλειδώνουμε» σε ορισμένες συνήθειες και να μην τολμάμε τις αλλαγές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες ομορφιάς που δεν αποτελούν παρά… μύθους! Δείτε παρακάτω ποιοι είναι…

Κανόνας Νο 1: Οι αποχρώσεις του μακιγιάζ πρέπει να ταιριάζουν με το ντύσιμο.

MAK.jpg
Λάθος: Καλό θα ήταν οι χρωματικές επιλογές στο μακιγιάζ σας να είναι γήινες για ένα φυσικό και chic look. Σταματήστε να βάφεστε ασορτί ��ε τα ρούχα σας. Όταν φοράτε baby blue σακάκι, είναι γελοίο έως και κιτς να φοράτε μπλε σκιά. Τα χρώματα αυτά είναι passé!

Κανόνας Νο 2: Οι κοκκινομάλλες δεν πρέπει να φορούν κόκκινο κραγιόν.

kokkinokragion3.jpg
Λάθος: Η πλειοψηφία των κοκκινομάλλων, έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Σε αυτά τα χρώματα δέρματος ταιριάζει άψογα το κόκκινο κραγιόν. Θυμηθείτε την Nichol Kidman στο Moulin Rouge, πόσο εκθαμβωτική κοκκινομάλλα με κόκκινα χείλη υπήρξε. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις του κόκκινου που όντως δεν τις κολακεύουν πολύ. Οι πιο «φρέσκιες» αποχρώσεις του κόκκινου, όπως το κερασί ή το φωτεινό κόκκινο είναι αυτές που κολακεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις κοκκινομάλλες. Ας επιλέξει λοιπόν η κάθε μια αυτό που της ταιριάζει.

Κανόνας Νο 3: Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πρέπει να φοριούνται μόνο στις επίσημες εμφανίσεις.

uuik.jpg
Λάθος: Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου ακόμα καλύτερα τις πρόσθετες τουφίτσες που εφάπτονται στις δικές σου βλεφαρίδες και το πρωί! Κόλλησε 3 τούφες μόνο στις έξω γωνίες των βλεφάρων σου. Βάλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα για να ενώσεις τις ψε��τικες με τις δικές σου βλεφαρίδες και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για ένα πιο ανάλαφρο μακιγιάζ βάλε μάσκαρα μόνο στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων για να μην τις «βαρύνεις» περισσότερο.

Κανόνας Νο 4: Οι γυναίκες άνω των 40 ετών πρέπει να έχουν κοντά μαλλιά.

ImageGen.jpg
Λάθος: Σήμερα οι 40άρες δείχνουν όλο και πιο νέες, άρα δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνουν τα μακριά και πλούσια μαλλιά τους. Αν μια γυναίκα περιποιείται τα μαλλιά της με μάσκες κάθε μια εβδομάδα και εντατικές θεραπείες, θα καταφέρει να διατηρήσει φωτεινό το χρώμα των μαλλιών της και υγιείς τις ρίζες και άκρες της. Τι έχει λοιπόν να ζηλέψει η 40αρα από τη πλούσια κόμη μιας 20άρας;