Το καλοκαίρι έφτασε, με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε ήδη μπει στην αναζήτηση των φετινών μας μαγιό. Τα στιλ για το φετινό καλοκαίρι, σας τα έχει ήδη παρουσιάσει το star.gr.

Καμία γυναίκα δεν έχει μόνο ένα μαγιό, όλες έχουμε τρία, τέσσερα ή και παραπάνω. Μαύρα, πολύχρωμα, με floral prints, ριγέ, με παγέτες οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε. Προτείνουμε σκούρες αποχρώσεις για τις πρώτες εμφανίσεις σας και αργότερα που έχετε αποκτήσει bronze όψη προτιμήστε τα printed και τα πολύχρωμα.

fghrte.jpg
Όσο για το αν πρέπει να φορέσετε μπικίνι ή ολόσωμο, θα πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι και τα δύο sexy. Ένα ολόσωμο μπορεί να είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό και ανάλογα με την γραμμή που έχει μπορεί να κολακεύει μόνο αδύνατες σιλουέτες. Με λίγα λόγια μην τα περιθωριοποιείται, είναι ένα εξίσου εντυπωσιακό μαγιό. Επίσης φέτος είναι και πάλι στη μόδα τα ψηλόμεσα μπικίνι, που μας θυμίζουν pin up girls. Επιλέξτε τα για τις πιο ρετρό εμφανίσεις σας!

Δώστε ψήφο εμπιστοσύνης λοιπόν στα ολόσωμα, αφού είναι φέτος η απόλυτη τάση! Από εκεί και πέρα να θυμάστε πως όποιο μαγιό κι αν επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει στο στιλ και στο σώμα σας, ούτως ώστε να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό!