​Το καλοκαίρι έφτασε αλλά εσύ δεν έχεις προλάβει να αποκτήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα, γεγονός απολύτως λογικό. Δεν χρειάζεται να κάτσεις με τις ώρες κάτω από τον ήλιο και να ταλαιπωρήσεις το δέρμα σου με τις επιβλαβείς ακτίνες που το καταστρέφουν! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις σωστά τα κατάλληλα προϊόντα που θα σου χαρίσουν ένα τέλειο bronze λουκ.

Δες παρακάτω πώς να κάνεις step by step το ηλιοκαμένο καλοκαιρινό μακιγιάζ:

Βήμα 1ο : Χρησιμοποίησε ένα σκούρο foundation και άπλωσε το στα σημεία που θα σε έκαιγε ο ήλιος, το γνωστό σημείο Γ και τα μάγουλα (ζυγωματικά, μέτωπο, μύτ��), δημιουργώντας τις σωστές φωτοσκιάσεις.

Βήμα 2ο: Γι αυτή τη σεζόν, αγόρασε ένα πιο σκούρο κονσίλερ που θα ταιριάξει με το foundation σου και εφάρμοσε το κάτω από τα μάτια, κάνοντας σωστό blending.

Βήμα 3ο: Βάλε λίγη τερακότα στα ζυγωματικά και στο μέτωπο.

Βήμα 4ο: Τόνισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι στα χρώματά σου.

Βήμα 5ο: Στα μάτια μπορείς να βάλεις μια bronze σκιά μόνο στο κινητό βλέφαρο. Θα δεις ότι αμέσως θα τους δώσεις την απαιτούμενη λάμψη.

Βήμα 6ο: Ολοκληρώνεις με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ένα γκλος σε ροδακινί αποχρώσεις που είναι φέτος must! Όσες είστε λάτρεις των ματ αποχρώσεων επιλέξτε το Mac κραγιόν στις αποχρώσεις που επιθυμείτε!