​Οι boho lovers σίγουρα τις αγαπάτε, οι girly υπάρξεις τις έχετε ως βασικό κομμάτι στο καλοκαιρινό στιλ σας και οι κλασσικές γυναίκες σίγουρα τις επιλέγετε στη δική σας chic εκδοχή. Κολακεύουν κάθε σωματότυπο και κρύβουν οποιαδήποτε ατέλεια. Ο λόγος; Για τις maxi φούστες φυσικά!

FDS.jpg
Οι περισσότερες γυναίκες με διαφορετικό στιλ εντάσσουν τις maxi φούστες στις εμφανίσεις τους με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με το τοπ, τα αξεσουάρ κ��ι τα παπούτσια που θα επιλέξουν καθώς είναι ένα ιδιαίτερα ευκολοφόρετο κι αέρινο κομμάτι, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ζέστες.

WEFQ3.jpg
Συνδυάστε την με ένα απλό βαμβακερό t-shirt, ένα cropped τοπ σε loose ή «αυστηρή» γραμμή, ένα φαρδύ πουκάμισο ή ένα bra style τοπ και τιμήστε την από το πρωί ως το βράδυ, ακόμη και στις επίσημες περιστάσεις σας.

ΔΦΒΡΕς.jpg
Τα glam ή vintage κοσμήματα, τα αξεσουάρ με κρόσσια, τα κεντήματα, τα μαντήλια φορεμένα στο κεφάλι και τα του��μπάνια είναι μερικά αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν χαρακτήρα στα summer looks σας με τη μακριά φούστα, γι αυτό αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη κι εντυπωσιάστε!