Για δεύτερη χρονιά η σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή παρουσίασε στο κοινό τη συλλογή της «Μarianna G Exclusive Swimwear 2014» την οποία αφιέρωσε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Κύριος σκοπός της καταξιωμένης σχεδιάστριας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι η ενίσχυση της εκστρατείας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας». Άλλωστε η ίδια συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του έργου της ΕΛΠΙΔΑΣ ενώ έχει γίνει εθελοντής δότης.

«Είναι τιμή μας ν�� κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ΕΛΠΙΔΑ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό σήμερα παρόλο που είναι ωραία και διασκεδαστικά με επίκεντρο τη μόδα. Όλο αυτό γίνεται για να υπάρξει ευαισθητοποίηση και να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθεί βοήθεια σε ανθρώπους» δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας, Μαριάννα Γουλανδρή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που νέοι άνθρωποι σαν την Μαριάννα βάζουν όλη την ενέργειά τους και τη δύναμή τους σε αυτόν τον ιερό σκοπό που για μένα είναι η ΕΛΠΙΔΑ και το «Όραμα Ελπίδας» ανέφερε ο Αγγελιοφόρος «Ελπίδας», Σάκης Ρουβάς.

Η συλλογή κινήθηκε σε μια παλέτα χρωμάτων από γήινους τόνους και αποχρώσεις από τα ελληνικά τοπία.

Πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας Μαριάννας Γουλανδρή είναι η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία και η τέχνη της Αρχαίας Ελλάδας.

Η συλλογή που αποτελείται από μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, φτιαγμένα από εκλεκτά υφάσματα, καφτάνια, ευάερες μάξι και μίνι φούστες, δίνει την αίσθηση της πολυτελούς λιτότητας και της ισχυρής γυναικείας ταυτότητας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού.

Μετά το τέλος του σόου ένα κοριτσάκι από το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ προσέφερε στη Μαριάννα Γουλανδρή μια ανθοδέσμη με λουλούδια και ένα γλυκό φιλί.

«Ελπίζω να περάσατε ωραία. Θέλω να ευχαριστήσω τη γιαγιά μου που με ενέπνευσε στη δουλειά μου και ελπίζω να μπορέσω να κάνω τα μισά από όσα έχει κάνει εκείνη. Είναι η ηρωίδα μου» ανέφερε η Μαριάνα Γουλανδρή.

Η σχεδιάσ��ρια δέχθηκε μια ζεστή αγκαλιά από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία γεμάτη συγκίνηση και υπερηφάνεια συνεχάρη την εγγονή της για το άρτιο αποτέλεσμα αλλά και για την πρωτοβουλία της να στηρίξει για ακόμη μία φορά το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ