​Αυτή τη φορά το star.gr θα ασχοληθεί με τον ανδρικό πληθυσμό και συγκεκριμένα με τα ανδρικά κουρέματα που είναι της μόδας το φετινό καλοκαίρι.

Τα στιλ πολλά. Οι απόψεις διίστανται. Εμείς, σας παρουσιάζουμε τις τάσεις που επικρατούν διεθνώς και σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει αναλόγως του σχήματος του προσώπου σας αλλά και του στιλ σας!

1.Μοντέρνα μοικάνα: Το νέο στιλ μοικάνας είναι πολύ in τώρα τελευταία. Πρόκειται για τα πολύ κοντοκουρεμένα μαλλιά δεξιά αριστερά (σχεδόν ξυρισμένα) που κάνουν αντίθεση με την έντονη πυκνότητα στο μέσον. Ταιριάζει ιδανικά σε νεαρές ηλικίες και σε εκείνους με ένα όχι και τόσο αυστηρό προφίλ στη δουλειά τους.

1.jpg

2. Κοντοκουρεμένα: Τα τελείως ξυρισμένα μαλλιά είναι πλέον passé. Για τους λάτρεις λοιπόν του κλασσικού στιλ, προτείνουμε τα κοντοκουρεμένα μαλλιά. Έτσι, θα έχουν ένα πιο σοφιστικέ look. Το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει ιδανικά σε όσους έχουν ένα επάγγελμα που απαιτεί ένα σοβαρό παρουσιαστικό.

2.jpg
3.Τα άτακτα τσουλούφια: Αδιαμφ��σβήτητα το πιο σέξι και ανέμελο look για έναν άντρα, είναι τα μακριά μαλλιά που αφήνουν τσουλούφια να πέφτουν άτακτα στο πρόσωπο. Ειδικά για το καλοκαίρι, το κούρεμα αυτό είναι το ιδανικότερο! Επιμελώς-ατημέλητο όπως προστάζει η καλοκαιρινή διάθεση.

3.jpg
4.Τα μακριά μαλλιά: Μερικοί άντρες είναι «ταγμένοι» σε αυτό το look. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι δουλειά και αν κάνουν, αρνούνται να τα αποχωριστούν. Φέτος λοιπόν θα είναι «in» αφού το συγκεκριμένο στιλ κυριαρχεί για το καλοκαίρι του 2014.

Extra Tip: Όσοι το επιθυμείτε, πιάστε τα σε μια χαμηλή κοτσίδα. Σε συνδυασμό με μακριά μούσια είν��ι must!