Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σιγά-σιγά, το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότερες γυναίκες άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν με τα hot σορτσάκια τους. Πολλές από αυτές είναι όντως εντυπωσιακές, στιλάτες και σέξι. Άλλες πάλι καλό θα ήταν να αποφεύγουν τέτοιου είδους εμφανίσεις-τουλάχιστον προς το παρόν που ο καιρός δεν τις αναγκάζει ακόμα να φορούν τόσο λίγα μέτρα υφάσματος!

Σε ποιες θα προτείναμε να το αποφύγουν;

1. Σε όσες έχουν «τσουπωτά» μπουτάκια. Αντ’ αυτού, θα μπορούσαν να βάλουν ένα maxi dress που είναι αέρινο και εξίσου στιλάτο. Αν μάλιστα έχει ethnic μοτ��βα και boho στοιχεία, το look τους θα εκτοξευτεί!

2. Σε όσες δεν έχουν ακόμα μαυρίσει. Κάντε κανένα μπανάκι, βάλτε και μια ωραία μαυριστική κρέμα στα πόδια σας και μετά φορέστε τα άφοβα!

3. Σε εκείνες που έχουν κυτταρίτιδα. Ξέρουμε, ξέρουμε! Είναι δύσκολο να βρεις μεσογειακή γυναίκα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ή έστω χαλάρωσης. Δεν υπάρχει όμως πιο αντιαισθητικό θέαμα από τα σορτσάκια που περιβάλλουν ένα «φλοιό πορτοκαλιού». Αρχίστε λοιπόν γυμναστική και διατροφή κι όταν το πρόβλημα μειωθεί (γιατί μόνο έτσι θα μειωθεί), τα ξαναφοράτε!