Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Ευαγγελία Αραβανή στην αγκαλιά νεαρού, μελαχρινού κυρίου.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο κρατώντας τον όμορφο νεαρό από το χέρι και με εμφανώς τρυφερή διάθεση, έκαναν την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα!

Απόλαυσαν τον ήλιο και τα παιχνίδια στο νερό, ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα ξεκαρδιστικά γέλια. Μην βιαστείτε ωστόσο, να βγάλετε συμπεράσματα.

Η Ευαγγελία Αραβανή, δεν χώρισε από τον Ηλία Βρεττό ούτε ανταποκρίνεται στο φλερτ του νεαρού που βλέπετε. Έγινε απλώς η μούσα του έλληνα σχεδιαστή Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ζει και διαπρέπει στη Σουηδία, λανσάροντας τη νέα του σειρά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014 .

Ο σχεδιαστής επιλέγει πάντα Ελληνίδες για το λανσάρισμα της σειράς του και φέτος επέλεξε την Ευαγγελία. Πέρσι, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη με κομμάτια από την κολεξιόν του Πάνου Παπαδόπουλου, η οποία εκτός από μαγιό συμπεριλαμβάνει ολοκληρωμένη σειρά από γυναικεία και ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ αλλά και αρώματα. Παλιότερα η Aλέκα Καμηλά αλλά και η Έλενα Παπαρίζου είχαν φωτογραφηθεί φορώντας panos emporio.