Το κρεμώδες ρουζ είναι το νέο it-item στη σύγχρονη beauty land! Ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις σωστά στο πρόσωπό σου. Πώς θα το βάζεις; Τι χρώμα να διαλέξεις; Με ποια σειρά να το βάλεις; Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές βρίσκονται παρακάτω:

1. Οι κανόνες για να διαλέξεις το σωστό χρώμα για τον τόνο της επιδερμίδας σου δεν είναι και πολύ σκληροί καθώς μπορείς να επιλέξεις και πιο ανοιχτά και πιο σκούρα χρώματα. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ρουζ σε κρέμα είναι ότι μπορείς να τη βάλεις με τα δάχτυλά σου. Βάλε απλά λίγη ποσότητα στα μήλα σου και άπλωσέ την με τα δάχτυλά σου.

2. Αν προτιμάς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πινέλο θα πρέπει να διαλέξεις ένα ειδικό γι’ αυτή τη δουλειά. Βούτα το στο προϊόν, βάλ’ το στο πίσω μέρος του χεριού σου και παίρνε από εκεί όσο χρειάζεσαι για να βάζεις στα μάγουλά σου με κυκλικές κινήσεις.

3. Τα ρουζ σε κρέμες είναι πλέον τόσο εξελιγμένα που μπορούν να απλωθούν με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Δε χαλάνε τη βάση σου και δεν έχει καμία σημασία με ποια σειρά θα τα βάλεις. Καλό είναι, βέβαια, να βάλεις το ρουζ μετά τις κρέμες σου και τη βάση σου και πριν τις πούδρες σου.