Η άνοιξη έχει φτάσει και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Ξεκαθάρισμ�� στη ντουλάπα σας φυσικά, προτού κατεβάσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα.
ΜΟΔΑ 1.jpg
Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν και αρχίστε! Ποια είναι όμως τα σημάδια που δείχνουν ότι η ντουλάπα σας χρήζει ανανέωσης; Δείτε παρακάτω:

ΜΟΔΑ 3.jpg
#1 Έχεις άπειρα ζευγάρια παπούτσια: Βάλε στην «πρώτη γραμμή» τα πιο in αξεσουάρ για την ερχόμενη σεζόν και αποθήκευσε στο πατάρι εκείνα τα παπούτσια που έχεις από το γυμνάσιο.
#2 Τα ρούχα σου δεν χωράνε πλέον σε μια ντουλάπα: Όταν δεν έχ��ις χώρο να κρεμάσεις τα παλτό σου, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο! Μπορεί να είναι χρονοβόρα η διαδικασία, αλλά σίγουρα θα βρεις πολλά κομμάτια που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην γκαρνταρόμπα του 2014.
#3 Δεν έχεις αξιοποιήσει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ εδώ και 2 χρόνια, αλλά σκοπεύεις να το κάνεις… κάποια στιγμή. Βρες εκείνα τα κομμάτια που έχεις στο ράφι εδώ και χρόνια και πάρε επιτέλους την απόφαση να τα βάλεις στο πατάρι!
#4 Δεν μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις σε λιγότερο από μισή ώρα: Αν χρειάζεσαι ένα μισάωρο για να βρεις το αγαπημένο σου t-shirt μέσα σε μια στοίβα ρούχων, είναι αναγκαία η ανακατάταξη της γκαρνταρόμπας σου!
#5 Έχεις πάνω από 10 πανομοιότυπα ρούχα. Βρες αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα και αναδεικνύουν τη σιλουέ��α σου και χάρισε τα υπόλοιπα στην κολλητή σου.
#6 «Δεν έχεις τι να φορέσεις» σε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα: Αυτή η απελπισία σου κάθε φορά που ανοίγεις τη ντουλάπα οφείλεται αποκλειστικά στην κακή οργάνωση των ρούχων σου! Βάλε τα παπούτσια σε συγκεκριμένη θέση, τα t-shirt στο ίδιο συρτάρι, τα σακάκια σε μια γωνία της ντουλάπας και τις φούστες στην άλλη. Βρες μια ξεχωριστή θέση για τα παλτό σου για να μην πιάνουν έξτρα χώρο και ξεκίνα την… οργάνωση!