​Από τη Κατερίνα Τσαμούρη

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς οι γυναίκες εφοδιαζόμαστε με τα παπούτσια της σεζόν, που για ακόμα μια χρονιά είναι τα σανδάλια. Ποια όμως είναι στη μόδα φέτος;

Το star.gr έχει την απάντηση και σας παρουσιάζει τα στιλ που κυριαρχούν για το καλοκαίρι του 2014. Δείτε τα παρακάτω…

1.Τα ancient style σανδάλια: Ο λόγος για τα αρχαιοελληνικά και πολυαγαπημένα ανά τον κόσμο σανδάλια. Είναι άνετα, ευκολοσυνδύαστα και φοριούνται από το πρωί στη βόλτα ή στη παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό στο νησί.

ητυητυη.jpg

2. Τα gladiator style στα σανδάλια: Χαρακτηριστικό τους οι πολλές λωρίδες δέρματος αλλά και το ότι φτάν��υν συνήθως μέχρι το γόνατο. Είναι σέξι αλλά και εξαιρετικά stylish. Η κροκό μάλιστα υφή και το χρυσό χρώμα δύνανται να τα απογειώσουν και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

gfhyjtyj.jpeg

3. Με μπαρέτα: Αυτό το στιλ ταιριάζει στις γυναίκες με ψηλόλιγνα πόδια και αδύνατη γάμπα. Αν δεν συγκαταλέγεστε σε αυτές, μην τα προτιμήσετε διότι δεν θα σας κολακεύουν. Extra Tip: Σε αυτά προτιμήστε το animal print χρώμα (το chic λεοπάρ πάντα) και δώστε μια στιλάτη πινελιά στο look σας.

n vhj,hj,.jpeg

4. Σανδάλια με σχέδιο πλεξίδας: Για τις πιο κλασσικές υπάρξεις προτείνουμε αυτό το στιλ, που αν μη τι άλλο είναι chic και φοριέται day to night. Η ασπρόμαυρη μάλιστα εκδοχή του, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά!

hdfjnhng.jpg

5. Τα… “παντοφλέ”: Δεν τα αγαπώ η αλήθεια είναι, αλλά φέτος είναι το hot trend στα φλατ καλοκαιρινά παπούτσια. Αυτά μάλιστα με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τις αγκράφες είναι must. Άνετα δεν λέω, αλλά στερούνται κομψότητας και θηλυκότητας. Αν κάποια κυρία όμως μπο��εί να τα υποστηρίξει και προσιδιάζουν στο στιλ της, γιατί να μην τα επιλέξει;
sdfgstrgh.jpg
fdgtrh.jpg

dfgtrsh.jpg