​Έχουμε τονίσει πολλές φορές το πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου μας. Ο καλύτερος φυσικά τρόπος να τη φροντίσουμε δεν είναι άλλος από τις μάσκες προσώπου. Υπάρχουν όμως ορισμένοι «κανόνες» που πρέπει όλες οι γυναίκες να ακολουθούν πριν τις τοποθετήσουν στο πρόσωπό τους.

Τι πρέπει να ξέρετε:
1. Καθαρίστε και σκουπίστε προσεκτικά το πρόσωπό σας. Extra tip: Μη χρησιμοποιείτε ποτέ μάσκα σε μακιγιαρισμένο πρόσωπο, γιατί έτσι μειώνεται η δράση της. Με τις άκρες των δαχτύλων σας απλώστε την ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα εστιάστε στις λιπαρές περιοχές του προσώπου, όπως είναι η μύτη και το μέτωπο. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

2. Περιμένετε 5΄-10΄ μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε προσεκτικ�� με χλιαρό νερό. Κάντε απαλό μασάζ -πάντα με τις άκρες των δαχτύλων- για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος.

3. Ταμπονάρετε το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα και απλώστε ενυδατική κρέμα!
Εxtra Tips:
-Κάντε μάσκα προσώπου περίπου μία φορά την εβδομάδα αποφεύγοντας τη συχνότερη χρήση, γιατί το δέρμα θα γίνει ξηρό.
-Αν δυσκολεύεστε να την απλώσετε ομοιόμορφα με τις άκρες των δαχτύλων σας, χρησιμοποιήστε ένα παλιό βουρτσάκι του μακιγιάζ.