​Ο παγκοσμίου φήμης Δανός σχεδιαστής Ole Yde θα ντύσει την οικοδέσποινα της φετινής Eurovision, η οποία θα αλλάξει πέντε φορέματα στις τρεις διαγωνιστικές βραδιές!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τους δύο ημιτελικούς (την προσεχή Τρίτη και Πέμπτη) και τον τελικό (το ερχόμενο Σάββατο) της φετινής Eurovision θα παρουσιάσουν ο Nikolaj Koppel, ο Pilou Asbæk και η Lise Rønne.

Eurovision-2014-hosts-Nik-011.jpg

Η κυρία της παρέας θα ντυθεί από τον Ole Yde, ο οποίος περιέγραψε τα πέντε σύνολα που της έχει ετοιμάσει με τις λέξεις μαύρο, ασημί, πέτρα και δαντέλα!

Ο 35χρονος Δανός σχεδιαστής είναι ο μόνος από την χώρα του που έχει παρουσιάσει κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας της Γαλλίας, ενώ δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλα περιοδικά, όπως τα «Vogue» και «Elle».

dress.jpg

Εκτός από τον Ole Yde, ρούχα για τον φετινό διαγωνισμό έχουν ετοιμάσει ο Asger Juel Larsen και η Nikoline Liv Andersen, που θα ντύσουν την περσινή νικήτρια, Emmelie De Forest: ο πρώτος, που επιμελήθηκε το φόρεμά της στην περσινή Eurovision, ανέλαβε το ρούχο για την εμφάνισή της στον α’ ημιτελικό και η δεύτερη το ρούχο που θα βάλει στον τελικό.