​Τα τελευταία χρόνια, είναι στη μόδα το πολύ μακρύ μούσι. Οι πασαρέλες του εξωτερικού έδωσαν το σήμα και η πλειοψηφία των ανδρών ξέχασε το –μέχρι τότε- σέξι στιλ με τα γένια των 3 ημερών και άφησε μούσι. Αποτέλεσμα; Σε μερικούς να πηγαίνει και άλλοι πάλι να μοιάζουν με παπά. Το star.gr δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο μούσι, τονίζοντας όμως ότι το μάκρος και το στιλ του πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου.

grtgh.jpg
Αρχικά, σύμφωνα με το γενικό κανόνα, καλό είναι να αφήσετε γένια μόνο αν έχετε αρκετή τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Τα αραιά γένια δε δείχνουν ελκυστικά. Τα γένια, όπως και τα μαλλιά, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Τα γένια τριών ημερών μπορεί να είναι σέξι αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για ένα παχύ μουστάκι. Από την άλλη, τα γένια στο σαγόνι και οι γενειάδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

ετγυηξ.jpg
Προσοχή: Πολύ σημαντική είναι και η περιποίηση, εκτός του όγκου. Πρέπει να πλένετε τα μούσια σας τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Επίσης, λόγω του ότι δε μακραίνουν όλες οι τρίχες με την ίδια ταχύτητα, θα πρέπει να τριμάρετε τα γένια σας ανάλογα. Τα άγρια, απεριποίητα γένια δεν είναι καθόλου στη μόδα. Οι ειδικές και οι ηλεκτρικές μηχανές τριμαρίσματος για τα γένια είναι χρήσιμα εργαλεία για να τα περιποιείστε Τα ίδια εργαλεία είναι επίσης χρήσιμα για να τριμάρετε ��ις φαβορίτες σας. Τέλος, καλό θα ήταν να τα περιποιείστε με κάποια προϊόντα styling, όπως πάστες για τα μούσια και τα γένια.

ΡΤΗΥΤΞ.jpg
Όποιο στιλ και να επιλέξετε, φροντίστε να σας ταιριάζει και να το περιποιείστε για να είστε γοητευτικός και όχι… αστείος!

htydjrj.jpg