​Ένα από τα πιο σημαντικά καλλυντικά για ένα ομοιόμορφο και κολακευτικό μακιγιάζ είναι το μολύβι χειλιών. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να μην το θεωρούν σημαντικό ή απαραίτητο, ωστόσο το lip liner είναι βασικό για να δημιουργηθεί ένα σωστό σχήμα χειλιών, αλλά και για να διατηρηθεί το χρώμα του κραγιόν.

Παλιότερα οι γυναίκες συνήθιζαν να κάνουν πιο έντονο το περίγραμμα από το κραγιόν. Αυτό με τα χρόνια επέστρεψε και φέτος το βλέπουμε και πάλι να το προτείνουν διάσημοι make up artists. Η διαφορά είναι ότι δεν είναι τόσο έντονη η αντίθεση του κραγιόν με το μολύβι χειλιών. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση των πιο ζουμερών και γεμάτων χειλιών.

Μάλιστα, μπορείτε να δημιουργήσετε ματ χείλη, χρησιμοποιώντας μόνο το μολύβι χειλιών. Πλέον η ποικιλία στις αποχρώσεις είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα θα βρείτε το χρώμα που θέλετε και σας ταιριάζει.

Τέλος, για ένα natural μακιγιάζ σε γήινους τόνους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα του δέρματός σας και να περάσετε από πάνω ένα ενυδατικό lip balm. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και ταυτόχρονα λαμπερό.