​Είναι κομψές από τη φύση τους και είτε είναι πιο ατημέλητες και ανακατωμένες, είτε πιο αυστηρές προσδίδουν πάντα μερικούς έξτρα πόντους θηλυκότητας.Είναι επίσης μια καλή λύση για να «κλέψεις» ένα μεγάλο μέτωπο ή περίεργες φύτρες και αν έχεις από τη φύση σου ίσια μαλλιά δεν θέλουν πολύ περιποίηση (πέραν του ότι το πολύ κάθε μήνα πρέπει να τις περιποιείσαι για να βρίσκονται στο σωστό ύψος).

Ο λόγος για τις αφέλειες, οι οποίες είναι χαριτωμένες και δημιουργούν ένα κοριτσίστικο εφέ. Πριν τις υιοθετήσεις, όμως, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά!

ΥΤΞΕ57.jpg
Πιο συγκεκριμένα, αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά, αποκτώντας αφέλειες σημαίνει πως η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει πλέον και πιστολάκι για να είναι οι αφέλειες στη θέση τους και να μην μοιάζεις αναμαλλιασμένη και αχτένιστη. Αν λοιπόν δεν θέλεις να αφιερώνεις χρόνο στο καθημερινό σου χτένισμα, ξανασκέψου το.

Αν θελήσεις να ξαναφέρεις όλα τα μαλλιά σου σε ένα ενιαίο μήκος, αφενός θα πάρει αρκετό καιρό, αφετέρου είναι βέβαιο πως θα περάσουν ένα άχαρο στάδιο.

Σίγουρα οι ακανόνιστες και όχι πολύ πυκνές αφέλειες και εντελώς ίσιες, είναι αυτές που θα μεγαλώσουν χωρίς τόση προσπάθεια και χωρίς να σε ταλαιπωρήσουν πολύ ως προς το styling στην ενδιάμεση κατάσταση.

Extra Tip: Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο χτένισμα για κάποια έξοδο ή μια άλλη περίσταση, δεν χρειάζεται να κόψετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε στη περίπτωση αυτή τουφάκια αφελειών που θα βρείτε σε κομμωτήρια!