​Το ερώτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αυτές τις μέρες είναι το «τι να βάλω τη βραδιά της Αναστάσεως;».

Μην σπαζοκεφαλιάζετε άλλο! Το star.gr είναι εδώ για να σας προτείνει chic ανοιξιάτικα looks για το Μ. Σάββατο, ιδανικά τόσο για εκείνες που θα παραμείνουν στη πόλη, όσο και για τις γυναίκες που έκαναν την εξόρμηση τους!

Γενικά: Ένα ίσιο chic & classic φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις ή μία girly αέρινη φούστα με πιέτες ή μία ανοιξιάτικη παντελόνα για εσάς που προτιμάτε τα παντελόνια, είναι μερικές ιδανικές προτάσεις. Τη φούστα ή τη παντελόνα καλό θα ήταν να τις συνδυάσετε με μια λευκή φίνα πουκαμίσα την οποία να φοράτε από μέσα.
Για πανω��όρι, μπορείτε να φορέσετε είτε το δερμάτινο biker jacket σας, είτε ένα spring coat στα χρώματα της άνοιξης.
dbedg.jpeg
Προσοχή: Να κινηθείτε στο πλαίσιο έως και τρίχρωμης χρωματικής παλέτας. Το colourblocking δεν ενδείκνυται για την περίσταση.
Όσο για τα παπούτσια, φορέστε είτε τις μπαλαρίνες σας, είτε τα slip-ons παπούτσια σας. Αποφύγετε τα μποτάκια- πέρασε η εποχή τους!
φνρτη.jpg
Σε νησί: Για εσάς που θα περάσετε το ��ράδυ της Ανάστασης σε νησί, ένα maxi αέρινο φόρεμα συνδυασμένο με τα σανδάλια σας είναι ό,τι χρειάζεστε για μία κομψή και στιλάτη εμφάνιση. Αποφύγετε τις υπερβολές και προσπαθήστε να διατηρήσετε την απλότητα στα αξεσουάρ σας για ένα κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα.