Το ραντεβού με την αισθητικό σου για αποτρίχωση φαντάζει μαρτύριο για σένα; Ο πόνος κάθε φορά είναι όλο και πιο έντονος; Πριν στραφείς σε άλλους μεθόδους αποτρίχωσης, μάθε πως μπορείς να κάνεις αυτήν με το κερί λιγότερο επώδυνη!

1.Κάνε αποτρίχωση μετά την περίοδο. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να πονέσεις πολύ περισσότερο την εβδομάδα μετά την περίοδό σου από ότι πριν από αυτήν. Κάνε, επομένως, αποτρίχωση όταν πρέπει.

2.Ξεκίνα σιγά σιγά. Την πρώτη φορά που θα κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι δε χρειάζεται να δοκιμάσεις το brazilian. Αν είσαι καινούργια στην αποτρίχωση με κερί δοκίμασε κάτι κλασικό. Αν θέλεις να κάνεις περισσότερο, πάντα υπάρχει η επόμενη φορά

3.Κάνε απολέπιση. Μία μέρα πριν αποφασίσεις να κάνεις την αποτρίχωση κάνε απολέπιση στην περιοχή. Αυτή θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα επιτρέψει στο κερί να “πιάσει” ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες.

4.��νέπνεε.Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις την αναπνοή σου αλλά το να αναπνέεις κανονικά θα σε βοηθήσει με τον πόνο. Πάρε μία βαθιά ανάσα όταν η αισθητικός σου βάζει το κερί και άφησέ την όταν στο βγάζει.

5.Βήξε. Μπορεί να σου ακούγεται τρελό αλλά πιάνει! Όταν πάει η αισθητικός να σου τραβήξει το κερί, βήξε. Το βήξιμο σου αποσπάει την προσοχή από τον πόνο και τον αισθάνεσαι πολύ λιγότερο.