Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Δύο νεαροί σχεδιαστές, οι Άρης και Μάριος Αντωνίου, κατάφεραν να κερδίσουν ένα από τα βραβεία της πρόσφατης Athens Xclusive Designers Week, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες τους, μία εκ των οποίων φόρεσε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

twoAs3.jpgtwoAs5.jpg

Οι Κύπριοι σχεδιαστές «TwoAs» διαγωνίστηκαν τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας δημιουργίες για άνδρες και γυναίκες, αρκούντως τολμηρές, με βασικό χρώμα το μαύρο και κυρίαρχο υλικό το δέρμα. Από την κολεξιόν δεν έλειψε η δαντέλα και από τα χρώματα το μπορντοκόκκινο, με μοναδικές εξαιρέσεις ένα ασημένιο γυναικείο jacket και ένα πράσινο γυναικείο σακάκι.

twoAs7.jpgtwoAs2.jpg

Όπως είπε αποκλειστικά στο star.gr ο Άρης, «παρουσιάσαμε τη συλλογή "Dark on Arrival" με αντρικά και γυναικεία κομμάτια, εμπνευσμένη από την προσωπικότητα της Οφηλίας, της ηρωΐδας του Άμλετ, αλλά και την Ιωάννα της Λωραίνης. Το ύφος της συλλογής συνδυάζει την αθωότητα της Οφηλίας και τη μαχητικότητα της Ιωάννας».

twoAs6.jpgtwoAs4.jpg

Μεταξύ των μοντέλων που φόρεσαν τα ρούχα των δύο σχεδιαστών ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ η κολεξιόν πήρε το βραβείο «Best Trendsetter», στο πλαίσιο του οποίου ο Μάριος και ο Άρης θα επιμεληθούν τις βιτρίνες γνωστής εταιρείας ρούχων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα παρουσιαστούν στο περιοδικό «ELLE».

twoAs8.jpgtwoAs1.jpg

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος, αρκετά καταξιωμένος στον χώρο της μόδας, εμμένει στην υψηλή ραπτική και στις χειροποίητες δημιουργίες, ενώ ο Άρης, μετά από σπουδές στο θέατρο, στράφηκε στη μόδα η οποία τελικά τον κατέκτησε...

twoAs (800x505).jpg