​Η Sarah Doukas είναι η ιδρύτρια του πρακτορείου μοντέλων Storm Model Management και η ατζέντης η οποία ανακάλυψε την όμορφη Cara Delevigne στο αεροδρόμιο JFK.

Για την Κάρα είναι φυσική η χρήση των social media, είναι μέρος του τρόπου που ζει”, είπε σε ομιλία της σε κολέγιο του Λονδίνου και συνέχισε, “Μάλιστα τις προάλλες έβγαλε μία selfie πάνω στην πασαρέλα. Κανένας άλλος από άλλη γενιά, ούτε η Κέιτ Μος, θα σκεφτόταν καν να κάνει κάτι τέτοιο. Η Κάρα είναι η ίδια σαν τα social media. Είναι καινοτόμα, παθιασμένη και δεν μπορεί να σταματήσει να εκφράζει τον εαυτό της”.

Και παρόλο που νομίζουμε ότι βλέπουμε την Κάρα παντού (σε καμπάνιες της Burberry, της Mulberry, σε ταινίες, να τραγουδάει και να ξενυχτάει σχεδόν καθημερινά), στην πραγματικότητα αυτό είναι μόνο το 30% από αυτά που της προτείνονται. Το πρακτορείο της αρνείται το 70% των προτάσεων που της γίνονται. “Περνάμε τη ζωή μας λέγοντας όχι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ατζέντης της.

Η ίδια ατζέντης εκπροσωπεί και την αδερφή της Kate Moss, την 16χρονη Λότι για την οποία έχει πει πως πρόκειται να γίνει και αυτή ένα μεγάλο όνομα.

Όσο για τη συμβουλή που δίνει η Doukas στα νέα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα, αυτή είναι: “Απλά κυνήγησέ το και χτύπα την πόρτα ενός πρακτορείου. Ένα καλό πρακτορείο θα μπορεί να σου πει ακόμα και από τη φωτογραφία προφίλ του facebook ή από μία φωτογραφία στο κινητό σου αν έχεις τη δυνατότητα. Τα ακριβά portfolios δεν είναι απαραίτητα”.