​Το λευκό φόρεμα είναι must κομμάτι για chic και μίνιμαλ ντυσίματα. Μολονότι πολλοί θεωρούν ότι συγκαταλέγεται στα καλοκαιρινά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το white dress ενδείκνυται και για την άνοιξη (αλλά και για όλο το χρόνο) δίνοντας χαρακτήρα στο ντύσιμο.

dfweewr.jpg
Το λευκό έχει και αυτό τις αποχρώσεις του. Υπάρχει το off white, το ξεβαμμένο που έχει vintage διάθεση και αυτό που μοιάζει με εκρού, γενικά όμως όλες οι αποχρώσεις του έχουν ανοιξιάτικη διάθεση.

sdfwe.jpg
Εκπέμπει μία αθωότητα και παραπέμπει σε ένα νεανικό, ρομαντικό στιλ. Σας το προτείνουμε για βραδινές ή επίσημες πρωινές εμφανίσεις που θέλετε να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο κανόνα του little black dress (LBD). Μην διστάσετε να το συνδυάσετε με σκούρα ή πολύχρωμα, printed αξεσουάρ και κολιέ statement. Θα του δώσουν χρώμα και θα σπάσουν την μονοτονία της μονοχρωμίας.

sdfweq.jpg
Τα λευκά φορέματα λοιπόν επιβάλλονται στο ανοιξιάτικο look σας. Αν δεν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας επενδύστε σε ένα λευκό φόρεμα άμεσα! Μπορείτε να το φορέσετε και στις διακοπές του Πάσχα!