​Όταν ο διάσημος γαλλικός οίκος έφερε πριν από χρόνια τη καινοτομία στα παπούτσια, τοποθετώντας κόκκινη σόλα σε αυτά, κανείς δεν φανταζόταν ότι ακόμα και σήμερα εκατοντάδες εταιρίες μόδας θα αντέγραφαν αυτή τη πινελιά, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

htrhr4.jpg

Οι celebrities έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο trend και το αποδεικνύουν στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Σε glamorous events, στα red carpet καλέσματά τους και στα γιορτινά τους looks επιλέγουν κυρίως γόβες με κόκκινη σόλα. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό και σέξι στοιχείο που δίνει χαρακτήρα στο κάθε παπούτσι!

Σε κλασσική ή μοντέρνα γραμμή, τα παπούτσια των διάσημων απογειώνουν το στιλ τους και προσθέτουν glamorous διάθεση στην εμφάνισή τους.

Η Jessica Alba, η Heidi Klum, η Blake Lively, η Candice Swanapoel και η Sarah Jessica Parker είναι μερικές μόνο από τις επώνυμες που δεν μπορούν να αντισταθούν στις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή.

Όμως και για εμάς τις κοινές θνητές, υπάρχει ελπίδα να αποκτήσουμε παπούτσι με κόκκινη σόλα, αφού πολλές εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει –σε οικονομικές τιμές- υποδήματα με αυτή τη στιλάτη πινελιά!