​Η λύση στον χρόνιο γυναικείο εφιάλτη που ακούει στο όνομα «κυτταρίτιδα» ήρθε και στην Ελλάδα και δεν είναι άλλη από την μέθοδο “Carbo Care”.

Σαφέστερα, πρόκειται για μια θεραπεία που βασίζεται στην πολύτιμη δράση του διοξειδίου του άνθρακα. Ο τελευταίος, προστίθεται στο υποδόριο λίπος, εξαφανίζοντας αυτή την όψη του φλοιού πορτοκαλιού που δημιουργείται στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μέθοδος κάνει θραύση στο εξωτερικό με πολλές γυναίκες να υποστηρίζουν ότι βλέπουν αποτελέσματα ακόμα και μετά τη πρώτη συνεδρία!

Στα θετικά προστίθεται και το γεγονός ότι πρόκειται για μια αναίμακτη διαδικασία, που δεν πονάει σχεδόν καθόλου, που δεν απαιτεί τη βοήθεια νυστεριού και η οποία διαρκεί μόλις 20 λεπτά.

Άντρες και γυναίκες λοιπόν, που επιθυμούν να δουν εγγυημένες και γρήγορες αλλαγές στο σώμα τους, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη επαναστατική μέθοδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από τη 3η-4η συνεδρία θα δουν θεαματικά αποτελέσματα που θα διαρκέσουν 2 ολόκληρα χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.