Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου, απόρροια της κούρασης και της έλλειψης ύπνου, δεν λένε να φύγουν, με αποτέλεσμα εσύ να μην ξέρεις τι να κάνεις για να τους καλύψεις; Παρακάτω θα δεις έξυπνες συμβουλές για να καλύψεις με το μακιγιάζ σου τα ανεπιθύμητα σημάδια!

- Η απόχρωση του κονσίλερ που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχει πορτοκαλί βάση, γιατί το πορτοκαλί εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

- Πόσο ανοιχτόχρωμο θα είναι το κονσίλερ σου; Η απόχρωσή του θα πρέπει να είναι μόνο μισό τόνο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του make up που έχεις επιλέξει για το υπόλοιπο πρόσωπο.

- Αποφεύγεις την υπερβολική ποσότητα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ρυτίδες έκφρασης.

- Πως το απλώνεις; Βάζεις ελάχιστη ποσότητα πάνω από το κόκκαλο ακριβώς δίπλα στη μύτη και με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνεις ως την έξω άκρη του ματιού.

- Φροντίζεις να φωτίσεις με το κονσίλερ και τις κόγχες των ματιών, καθώς αυτή η κίνηση ματ χαρίζει πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

- Στη συνέχεια, απλώνεις μια ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο, γιατί έτσι δημιουργείς μια βάση για τη σκιά ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.