​Εσείς ακόμα «χύνετε ιδρώτα» στα γυμναστήρια, προκειμένου να χάσετε βάρος; Ε λοιπόν τα νέα που έρχονται από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, βάζουν τέλος σε αυτό σας το μαρτύριο.

Σαφέστερα, οι ειδικοί ανακάλυψαν ένα χάπι, το οποίο έχει τα ίδια αποτελέσματα που προκαλεί η γυμναστική για 3 ώρες! Το μυστικό, βρίσκεται σε μία πρωτεΐνη, την PGC1-alpha, η οποία συμβάλλει στην απελευθέρωση της απαραίτητης ενέργειας που χρειάζεται το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η δράση της όμως δεν σταματά εκεί. Η «θαυματουργή» αυτή πρωτεΐνη, δημιουργεί λευκό λίπος, το οποίο με τη σειρά του ενεργοποιεί- με τη βοήθεια του μορίου BAIBA- τα γονίδια του καφέ λίπους, η λειτουργία των οποίων σχετίζεται με τη ταχεία καύση θερμίδων!

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ακολούθησε μια σειρά πειραμάτων που σύμφωνα με τους επιστήμονες, έδειξαν ότι τα άτομα που είχαν χαμηλά επίπεδα BAIBA στο αίμα, είχαν παράλληλα υψηλή χοληστερίνη και αυξημένη ινσουλίνη.

«Η μελέτη καταδεικνύει ότι η πρωτεΐνη αυτή είναι ένα είδος κυτταρικού ιεραποστόλου, δηλαδή διαβιβάζει μηνύματα στο σώμα που έχουν σχέση με το βάρος», αποφάνθηκε η επιστημονική ομάδα.

Αν λοιπόν θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς κόπο, τώρα ξέρετε τον τρόπο!