Η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου σε γυναίκες και άντρες, συνήθως μετά την ηλικία των 40. Μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι, η PolyFiber Lifting, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο, για την νέα θεραπεία χρησιμοποιούνται ίνες πολυγαλακτικού, ένα πολύ δοκιμασμένο και ασφαλές υλικό. Με το PolyFiber Lifting δημιουργείται νέα εσωτερική στήριξη στο δέρμα του προσώπου και ίνες κολλαγόνου.

Απλά, γρήγορα, χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία

Η τοποθέτηση των ινών είναι απλή και γίνεται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 20 λεπτά και το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του.

Διάρκεια και χαμηλό κόστος

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Το κόστος είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με το κόστος του Face Lifting.

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»

«Ανέκαθ��ν αναζητούσαμε μια διαδικασία που να είναι απλή, γρήγορη, χαμηλού κόστους ασφαλής και φυσικά αποτελεσματική, για να αντικαταστήσουμε το κλασικό Face Lift. Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε τη διαδικασία PolyFiber Lifting για να επιτύχουμε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες» για να αντιμετωπίσουμε με χαλάρωση στο πρόσωπό τους» επισημαίνει στο star.gr ο κ. Χριστόπουλος.

Που κάνουμε PolyFiber Lifting

Η διαδικασία λειτουργεί ως διόρθωση αλλά και ως πρόληψη ώστε να μην υπάρχει επιδείνωση της χαλάρωσης.

Οι περιοχές, που μπορούν να βελτιωθούν με τη μέθοδο PolyFiber Lifting είναι οι παρειές (μάγουλα), ο λαιμός, τα ζυγωματικά, οι ρυτίδες στο άνω και κάτω χείλος.

Ο συνδυασμός της ευκολίας της διαδικασίας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και του χαμηλού κόστους αποτελεί μεγάλο "δέλεαρ" για τον σύγχρονο άνθρωπο που έχει την ανάγκη όχι απλά να νιώθει αλλά και να φαίνεται πάντα νέος !!!