Οι άντρες, λόγω της άκρατης επιθυμίας τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, καταφεύγουν σε κλισέ τεχνικές εντυπωσιασμού, που όμως τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε.. φιάσκο! Αχ, βρε αγόρια αφού έχουμε πει, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Δείτε τις 7 συνηθέστερες τεχνικές προς αποφυγή...

1. Κάθε πρόταση και ένα αστειάκι. Είπαμε, είναι ωραίο να έχει ο άντρας χιούμορ, αλλά μην το παρακάνει κιόλας. Λίγη σοβαρότητα απαιτείται πάντα!
2. Πας να τη πάρεις από το σπίτι κι ενημερώνετε όλη η γειτονιά, ακόμα και ο πατέρας της (κακό αυτό), αφού τέτοιο θόρυβο που κάνει η «φτιαγμένη» σου εξάτμιση δεν κάνει ούτε αεροπλάνο πριν τη απογείωση!
3. Της πηγαίνει «η ψυχή στη κούλουρη» από την ιλιγγιώδη ταχύτητα που αναπτύσσεις για να την εντυπωσιάσεις!
4. Χάνετε τη παράσταση του θεάτρου που τόσο ήθελε να δει, γιατί εσύ πηγαίνεις από στενάκια που ξέρεις σαν τη παλάμη σου και δεν λες με τίποτα να βάλεις ένα Gps!
5. Αρχίζεις να μιλάς συνέχεια για την επαγγελματική σου πορεία και την εξαιρετική οικονομική σου κατάσταση- κοινώς να «πουλάς μούρη»!
6. Επιθεωρείς μόνος σου σχολαστικά την λίστα κρασιών για να καταλήξεις 20’ αργότερα να παραγγέλνεις με στόμφο την επιλογή που κάνεις πάντα.
7. Ζητάς σαμπάνια στο μπαράκι , στο κέντρο, ρωτάς αν έχουν φουά γκρα στην ταβέρνα, ανάβεις πούρο στην παραλία.