Χρόνιο βάσανο των γυναικών, ήταν πάντα το πώς να καταφέρουν να κρατήσουν ακλόνητο το χτένισμά τους σε όλη τη διάρκεια της εξόδου τους. Η απάντηση έρχεται από τον Serge Normant , έναν από τους διασημότερους hair experts στο Hollywood και αγαπημένο της Julia Roberts.

Ο Serge Normant λοιπόν μας συμβουλεύει:

"Για να κρατήσει το χτένισμα περισσότερο, προτείνω να έχετε λουστεί μια μέρα πριν, ώστε η τρίχα να έχει ωραία υφή. Είναι πολύ σημαντικό να μην φορτώνετε τα μαλλιά σας με προϊόντα και να λαμβάνετε υπόψιν σας τον καιρό. Για παράδειγμα, προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ πολλή λακ αν έχει υγρασία- ψεκάζω τόση όση είναι απαραίτητη ώστε τα μαλλιά να μην κολλάνε. Αν είναι πιασμένα ψηλά, σιγουρευτείτε πως οι φουρκέτες είναι καλά τοποθετημένες, πράγμα που θα πετύχετε είτε ψεκάζοντάς τις με λακ πριν τις βάλετε ή λυγίζοντας τη μια άκρη τους. Με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο πως δεν θα κουνηθούν από τη θέση τους".

Ενώ σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χτενίσματα και το εξαιρετικό πάντα αποτέλεσμα που θαυμάζουμε στη Julia Roberts, ο διάσημος hair stylist αναφέρει: «Δεν ακολουθώ κάποιον κανόνα όσον αφορά τα χτενίσματα της Julia- αυτό που επιλέγει να φορέσει σίγουρα με εμπνέει αλλά και η ίδια έχει πολλές ιδέες. Αυτό που θέλω είναι να αισθάνεται άνετα με το κάθε look».