Οι μεγάλες τσάντες εκτός του ότι βολεύουν υπερβολικά, αφού χωράνε τα πάντα μέσα, είναι και εξαιρετικά επιβλητικές, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και απογειώνουν στο στυλ σας! Και φέτος λοιπόν, οι oversized καθημερινές τσάντες αλλά και τα clutch είναι στη μόδα- προτιμήστε τις!

tsanta1.jpg

Είτε είναι loose είτε boxy μπορείτε να τις συνδυάσετε με το casual denim look σας ή το βραδινό ντύσιμό σας με ένα τεράστιο clutch bag, που αποτελεί hot trend για αυτή τη σεζόν. Μην διστάσετε επίσης, να την κρατήσετε με το chic & classic ντύσιμο του γραφείου για ένα εξαιρετικά στιλάτο office look, που όλες θα ζηλεύουν.

tsanta2.jpg

Μάλιστα, το έντονο χρώμα και οι μεταλλικές λεπτομέρειες μπορούν να αναδείξουν ακόμη καλύτερα την μεγάλη τσάντα σας. Τολμήστε το!

tsantatelos.jpg

Extra tips:

1. Το oversized clutch μπορείτε να το κρατάτε και πρωί με το casual ντύσιμό σας, όπως «δίδαξαν» οι πρωταγωνίστριες του “Sex And The City”. Μιμηθείτε τις και εσείς και κάντε τη διαφορά!

2. Μην παραγεμίζετε τις πολύ μεγάλες τσάντες γιατί δημιουργείται ένα όχι τόσο κομψό αποτέλεσμα που στερεί τη γοητεία της τσάντας.

3. Παίξτε με τις υφές, τα prints και τα υφάσματα στις τσάντες σας. Η ποιότητα κάνει πάντα τη διαφορά!