Είχατε ποτέ σκεφτεί να κάνετε μασάζ στα χείλη σας; Αν όχι ήρθε ο καιρός να το βάλετε στη beauty routine σας, προκειμένου να αποκτήσετε τα σαρκώδη και απαλά χείλη που πάντα επιθυμούσατε!

Με το μασάζ αυτό βοηθάτε στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής των χειλιών. Επίσης, έχει αντιγηραντική δράση, ενώ προσφέρει και πλούσια ενυδάτωση. Και μην ξεχνάτε! Όταν το δέρμα στα χείλη είναι ελεύθερο από νεκρά κύτταρα, σωστά ενυδατωμένο και μαλακό τότε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ των χειλιών εφαρμόζονται εύκολα και διατηρούνται περισσότερο.

Τι θα χρειαστείτε για αυτό το μασάζ;

Φτιάξτε ένα μείγμα με τα εξής υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι και 3-4 σταγόνες φρέσκο χυμό λεμονιού.

Στη συνέχεια, αναμείξτε τα σε ένα μπολ και κάντε μασάζ κατά μήκος της γραμμής των χειλιών με απαλές κυκλικές κινήσεις. Μετά, συνεχίστε το μασάζ και στο δέρμα γύρω από τα χείλη για να προλάβετε ή να μειώσετε τις κάθετες στα χείλη ρυτίδες.

Επαναλάβετε το μασάζ αυτό τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα για έχετε αξιοζήλευτα χείλη και για να φοράτε τα κραγιόν σας με επιτυχία!